Monday, 19 March 2018

Cantik secara semulajadi

Semua orang berminat nak dapatkan kulit yang cantik, putih, tanpa cela. Kan?

Banyak teman-teman mommy mengadu nak kulit putih dan cantik. Apatah lagi mereka yang selalu terdedah dengan sinaran UV.

Kali ini mommy nak share dua produk Shaklee yang banyak membantu masalah kulit mommy.

Sustained Released Vita C Plus dan ESP.

1. Sustainable Released Vita C Plus


Selain produk skincare, kita juga perlu menjaga kulit kita secara dalaman. Kenapa Vitamin C? Kerana vitamin c merupakan vitamin yang bantu untuk meransang penghasilan kolagen di dalam tubuh agar setiap kerosakkan yang berlaku pada kulit kita dapat dipulihkan lebih cepat. That's why kenapa haiwan bila luka, luka mereka cepat sembuh. Itu kerana tubuh binatang mampu menghasilkan vitamin c manakala manusia pula tidak, dan oleh sebab itu manusia memerlukan vitamin c melalui sayur-sayuran, buah-buahan, dan juga dari suplemen.

Apa yang menarik tentang Vita C Shaklee? Vita C Shaklee mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ianya bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.

2. ESP (Energizing Soy Protein)


Kalau dah berparut gelap, kulit sunburn, kulit tona tak sekata. Wajiblah kita inginkan kulit yang cerah atau pun tona yang sekata. Ye tak? So ESP pilihan yang terbaik. Ini kerana ESP membantu untuk mencerahkan kulit untuk lebih cantik dan tona sekata.

Keistimewaan ESP Shaklee? Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP).


Ni testimoni mommy sendiri. So pasni glowing jer muka amalkan dua benda ni. ❤❤❤

Berminat? Boleh dapatkannya melalui pembelian online di sini.


Dan dapatkan konsultasi percuma dan berkesan melalui mommy di sini.


YOUTH Shaklee Skincare Produk Penjagaan Muka Selamat Berkesan

Luv,
Mommy Olundus
Dionz Goh

8 comments:

10 Petua Kecantikkan Dan Kesihatan

Ramai orang nak kelihatan cantik tapi kesihatan tak jaga. Begitu juga disebaliknya. Sedangkan kecantikkan dan kesihatan itu merupakan saling...