Friday, 26 January 2018

Salah pilih produk penjagaan kulit, kembalikan kejelitaan bersama YOUTH Shaklee.

Hai...

Hari ini mommy nak kongsikan tentang produk skin care pula...

Seperti yang kita tahu berita tentang salah pilih produk skincare membawa kepada bahana kulit wajah. Di sini sana keluar berita tentang berita hangatnya.. Ada pula berita bahawa pengasas produk skin care meninggal akibat penggunaan produknya sendiri yang mempunyai merkuri sehingga menyebabkan pembuluh darahnya pecah.

Jom lihat mereka yang tersalah pilih produk sehingga menyebabkan bahana kepada mereka.




Disebabkan perkara seperti ini, kesedaran orang ramai semakin terbuka. Oleh sebab itu pemilihan untuk produk skin care haruslah dipilih dengan lebih baik.

So mommy nak share produk Skincare yang dijamin halal, selamat, dan semulajadi. Ianya ialah Shaklee Skin care YOUTH.

YOUTH Skin Care terdiri daripada 6 jenis produk utama, iaitu;

1. Luminous Gel Oil Cleanser (pencuci muka)
2. Perfecting Skin Toner (Penyegar)
3. Age Defense Moisturizer SPF 50 (pelembab & sun block)
4. Advance Renewal Night Cream (pelembab & krim malam)
5. YOUTH Activating Serum (Serum)
6. Radiance C + E (pencerah & pemudar bekas parut, jerawat, garis penuaan)


Luminous Gel Oil Cleanser (pencuci muka)

Perfecting Skin Toner (Penyegar)

Age Defense Moisturizer SPF 50

Advance Renewal Night Cream (pelembab & krim malam)

YOUTH Activating Serum (Serum)

Radiance C + E (pencerah & pemudar bekas parut, jerawat, garis penuaan)

Best kan?

Tapi.... Barang baik harus disertakan juga apa bahan-bahan produk kan?

Apakah bahan-bahan yang menjadikan produk skin care YOUTH ini menjadi igauan?

1. Muscadine Grape Polyphenols – untuk melindungi kolagen dan elastin serta perlindungan berkesan ke atas kulit.

2. Apple Cell Extract & Gentle Vitamin A – apple cell merupakan sel yang hampir sama dengan sel kulit manusia thats why ia sangat berkesan untuk mempercepatkan kadar pembaharuan sel kulit dan kedua-dua bahan ini berfungsi untuk menyegar dan melembut.

3. Vital Repair+ (Vitamins, Botanicals) – untuk melawan radikal bebas dan memberi perlindungan kepada kulit.

4. Lotus Japonicus Extract – untuk menyokong penghasilan kolagen dan elastin dan memberikan ketegangan tanpa kedutan kepada kulit.

5. Schisandra Chinensis Fruit Extract – berfungsi untuk menyokong struktur kulit muda dan memberi khasiat kepada kulit.


Jom lihat mereka yang dah menggunakan produk Skincare YOUTH ini;





Kenapa semuanya orang barat? Sebab mereka dah dahulu guna dan merasakan kehebatan produk YOUTH Skincare. Hihihi.

Guru kelas kecantikan mommy kata setiap produk berkesan dengan cara penggunaannya. So kalau anda nak tahu cara betul penggunaan produk skincare YOUTH, boleh klik di sini.

So mommy nak nasihat, pilihlah produk yang selamat dan dijamin berkualiti untuk kebaikan diri anda. 😉

Kalau anda nak cari dan order produk YOUTH Skincare ini, boleh terus hubungi mommy yaa.

Atau terus ke link ini, http://dionzgoh.wasap.my

Luv,
Mommy Olundus
Dionz Goh

10 comments:

  1. Sy mau cuba la ni nanti. Mcm best pula tgok testimoni dia.

    ReplyDelete
  2. Yeah! Youth skincare bakal launching di Malaysia pada bulan Mac nanti. Jangan ketinggalan membeli 😍

    ReplyDelete
  3. Sy mau cuba la ni nanti. Mcm best pula tgok testimoni dia.

    ReplyDelete
  4. Waaa nda lama lagi ni kena launch! 😍

    ReplyDelete
  5. X sabar mau try ni ow!😍😍

    ReplyDelete
  6. Waaa tidak sabar mau try Youth skincare oh 😍😍

    ReplyDelete
  7. wah! 😍 Ni skincare shaklee x sabar sy mau try..

    ReplyDelete

10 Petua Kecantikkan Dan Kesihatan

Ramai orang nak kelihatan cantik tapi kesihatan tak jaga. Begitu juga disebaliknya. Sedangkan kecantikkan dan kesihatan itu merupakan saling...